Försäkring..

2011-09-07 / 11:17:46 
När man ska försäkra det dyrbaraste som man har så vill man ju ha det bästa, och nu har vi hittat en försäkring som passar oss allihopa.

Igår kväll kom nämlingen en tant över och pratade lite föräkringar, jämföre och svarade på frågor. Hon var här i hela två timmar !! Men nu är det gjort iaf och vi har nu bytt från Skandia till SalusAnsvar.
Från början var Madeleine och Gabriel försäkrade i Trygghansa och jag själv i Skandia, men sen bytte jag och tog en gruppförsäkring för oss allihopa i Skandia. Och så fort Oliver föddes så försäkrade vi honom också i denna gruppförsäkring.
Men efter att ha fått alla försäkringar jämförda så var det ingen tvekan att byta till SalusAnsvar :)
Vilket är ett ganska nytt försäkringsbolag.

Och jag såg flera fördelar med detta bolag, b la. om man skulle behöva ta ut försäkring vid kritisk sjukdom elr olycksfall så behöver man inte först få beviljat vårdbidrag från FK först, vilket man måste i dom flesta bolagen t ex. Skandia och Trygghansa, utan man får direkt sin summa utbetalad från SalusAnsvar så fort sjukdom elr olycka är fastställd.

Sen var det en sak som ingick för just kvinnorna, b la. min dotter också, och det var Fosterskadeförsäkring och Barnlivskydd. Som innebär att om jag skulle bli gravid så startas en graviditetsförsäkring automatiskt och samma sak för Madeleine (när det då blir aktuellt för henne som sagt). Sen försäkras barnet som föds automatiskt också i samma bolag.

Och dom flesta bolagen har också, att när försäkringen går över till vuxen försäkring så nollställs försäkringen till bara olycksfall, vilket man då blir tvungen att lägga till sjukförsäkringar och allt annat då. MEN det behöver man inte med detta bolag, utan det fortsätter att rulla på som vanligt fram till man fyller 70 år !

Så då slipper man tänka på det också :)




Så nu har man gjort vad man kan gällande försäkringen för sina dyrbara små skatter ♥






Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback