Förberedelser..

2011-02-28 / 11:21:31 

Nu har vi dragit igång med alla förberedelser inför det stora 4 års kalaset !!!



Är det nånting som jag tycker är roligt så är det att fixa och greja inför kalas. 
Även fast man inte får den uppskattningen på dom mindre detaljerna som man alltid fixar inför kalasena så är det roligt ändå :)
Man vill ju som sagt ge dom ALLT på deras stora dag !! <3


Så denna vecka så kommer det att vara full rulle med plugg, förberedelserna och alla andra vardagssysslor som måste göras :P



Får se om det blir någon tid till lilla bloggen..





'kloka ord'

2011-02-18 / 12:23:59 
För mkt kärlek skämmer aldrig bort barnen. Barn blir bortskämda när vi ger dom gåvor som ersättning för vår närvaro.


Barn är enastående skapelser, och det är vi som ska försöka att efterlikna dom, inte tvärtom.


Ingen människa kan äga en annan, inte ens sitt eget barn. Men det är klart, det vet inte det lilla barnet ännu. För det lever i lycklig förvissning om att det äger sina föräldrar helt och hållet.


Jäkta aldrig en bebis. Varje bit av livets väg är unik. Just denna dag kommer aldrig tillbaka.


Med varje barn följer en möjlighet till en bättre värld. Det håller vårt hopp vid liv.


Vi känner inte till våra föräldrars kärlek till oss förrän vi själva blir föräldrar.






Egypt: Sharm El Sheik

2011-02-17 / 15:57:20 
Lite bilder från hotellet

  

  

Typiskt Egypten?

  

Eftersom det inte vart  så mkt sevärdigheter så bestog resan mest utav kärlek..
En oförglömlig resa <3



Och solen gav sitt resultat !!
Andra dagen och sista dagen..

  


Sen var det en scary sak som vi var med om sista dagen på vår resa och det var att vi såg en död människa.. :/
Vi drog till stranden och skulle glassa lite där sista dagen i värmen och medans vi ligger och solar så börjar folk skrika på stranden och försöker viffta upp folket som var i vattnet. Och då låg det och flöt en livlös människa där, bara några meter ut i vattnet från där vi låg.

(Eftersom många ligger och snorklar i vattnet så lägger man ju inte märke till på en gång om någon ligger och guppar och flyter på vattenytan. Utan dom flesta låg ju så i vattnet)

Man undrar ju så klart vad som hände denna kille, han var ungefär i min ålder, mellan 20-25 så han var ju ung. Och man tänker ju så klart också på alla anhöriga och om det hade hänt en själv elr Donny.. Nej fy så får man inte tänka... :/



Det var iaf våran veckan i Sharm El Sheik.. Nästa gång jag besöker Egypten så blir det nog Hurgada !! :)












Tankeställare..

2011-02-15 / 14:37:33 
När jag var och tittade på Fias lilla bebis igår så slog tanken mig när jag satt och höll den lilla bebisen i famnen, att hur kunde jag ha tanken tidigare att vilja göra abort.. Att ta bort det lilla livet som finns i min mage..

Jag såg faktist ingen anledning längre till varför jag ville ta bort det. Utan mina tankar strömmades bara med möjligheter..... och gör det fortfarande..

Jag har aldrig heller brytt mig vad omgivningen tycker och tänker utan jag brukar alltid köra mitt race (så länge jag vet att det jag gör är bra och inte tar till skada).
Men i situationen då jag tvekade och ville avbryta graviditeten så tänkte jag bara på vad omgivningen skulle tycka och tänka när det gällde tex. att jag och Donny inte varit tillsammans så länge.. Men varför styras av dessa omdömmen..

Allt annat är ju bra och att låta sig avbryta en graviditet för att jag och Donny inte varit tillsammans så länge låter bara konstigt nu i mina öron. Så jag är verkligen glad över beslutet jag tog elr rättare sagt som vi tog.

Nu är det bara en evig längtan framöver <3


 

Gårdagens mat som bestog av kycklingfilé fylld med kryddad vitlöksost som var inlindad i bacon, med Italiensk pasta och sallad och rosépepparsås. MUMS säger jag bara !!

Jag har ju fått tillbaka lite av matlusten och mår inte lika illa längre - HUR UNDERBART SOM HELST !!!
Så nu känns matlagningarna lite roligare igen.

Eftersom det var alla hjärtans dag så vart det en liten hjärtbakelse till efterrätt toppad med grädde och geléhjärtan och den var uppskattad av barnen så klart :)

Annars så tycker jag att alla hjärtans dag är lite överskattad så det enda som kanske kan vara lite mysigt är att man lägger ner lite extra tid på maten för annars så känns det faktist som vilken dag som helst.
För mys i soffan med någon bra film och något gott att gotta på tycker jag att vi gör nästan hela tiden här hemma och på tal om kärlek så är det det i hemmet alltid ändå så!! :D




Sen är ju alltid rosor roligt att få, speciellt rosa :D








Kallt, kallt, kallt..

2011-02-07 / 13:05:38 
Då har man landat i kalla Sverige igen då, fast dt var för sig några dagar sen men nu har man iaf återgått till reality.. Måndag.. och dt menas med att åter igen till alla sysslor som måste göras !!

Fast dt går seeeegt haha jag tror man vart lite för bekväm där nere med att slappa och med all service hela tiden :P

Dt har iaf varit en underbar vecka tillsammans med älsklingen och VI LEVER trotts alla oroligheter där nere..
Vet att dt var många som vart lite oroliga här hemma medans vi var där nere men vi hade tur att dt var lugnt i dt området där vi va. Men ja är RIKTIGT, RIKTIGT besviken iaf eftersom alla utflykter vi ville göra vart inställda och dom avrådde oss att åka utanför Sharm El Sheik.
Så dt var ju tråkigt för dt som jag hade sett framemot mest var att åka till Kairo och besöka pyramiderna, känns som dt är ett måste när man är där nere..

Men men bortsett från allt det så har dt varit bra iaf. Vi har haft underbart varmt, fint väder och dt resluterade så klart med en fin bränna ;)

Nej, ta mig i kragen och börja plugga kanske.. Bilder kommer..