Semestertid = mindre bloggande

2011-07-16 / 12:02:48 
Nu har vi ju semester här hemma, barnen är lediga från dagis, älsklingen är ledig från jobbet = mindre bloggande.

På en vecka så har vi hunnit med massa badande, ett besök på Tomtits och massa små utflyckter till parker osv. Nu är barnen hos sin pappa och vi ska väl vila upp oss lite här för att sedan köra igång semestern med barnen om någon dag igen :)

Igår gick vi ju in i vecka 37 också, alltså kan barnet komma i princip när som helst ! Mellan 37-41 är vanligast att man föder. Lite läskigt om man tänker efter, alltså att förlossningen kan sätta igång när som helst, både läskigt och spännande :)



Sängen är bäddad och klar, skötbordet är utrustat med blöjor, babylotion, babyolja, babypuder ect, kläderna är tvättade och ligger på plats i sin lilla byrå, vagnen är uppmonterad och klar, babysittern står orörd i ett hörn. Dt fattas bara babyskyddet som vi hämtar idag... så lilla bebisen du är så välkommen att komma nu <3

Barnen tjatar och frågar hela tiden om inte bebisen kan komma nu. M provar gärna skötbordet, vagnen, sängen och babysittern till sina dockor och säger ofta att hon längtar tills bebisen kan använda dessa saker. Hon stoppar ofta in en docka innanför tröjan och säger att hon också har en bebis i magen, och lillebror gör likadant :) <3 




Babysittern/babygungan som anlände igår.
Alltså dt är en babysitter och babygunga i ett, skit smidigt tycker jag då då, och den ska tydligen funka jätte bra för kolik barn. Så vi får se vad vi får för en liten baby och om han/hon uppskattar denna leksak :)





Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback